Reparatii cuve plastic masini de spalat

Pe piata din Romania au aparut masini de spalat ieftine in ultimii ani. Aparent un lucru bun ,dar care la randul lui vine cu multe dezavantaje. In acest articol as dori sa va vorbesc despre ansamblul cuva-tambur. Spre exemplu doriti sa schimbati rulmentii si semeringul,demontati capacul si spre uimirea dvs constatati ca ansamblul cuva-tambur este lipit. Mai exact arata asa,ca in poze:

 

Reparatii cuve plastic masini de spalat

In ultima vreme tot mai multe persoane renuntau sa mai repare masina din pricina costului ridicat al ansamblului cuva-tambur si de aceea am decis sa le salvam.

Cum verificam? Demontam capacul superior al masinii de spalat si privim atent cuva de plastic.Vom fi siguri ca avem o masina de unica folosinta daca arata ca in imaginea de mai sus.

Ne-am gandit si am decis sa o taiem. Dupa taiere arata exact asa:

 

tambur masini de spalat

taiat cuva plastic

 

Se debavureaza plasticul ramas dupa taiere si se trece la schimbarea rulmentilor si a semeringului.Apoi se izoleaza cu un silicon(obligatoriu rezistent la temperaturi de peste 90 grade.)

Se fixeaza partea superioara si apoi se fixeaza cu holsuruburi .

masini de spalat

Obligatoriu trebuie sa lasam siliconul sa se usuce bine (minim 12 ore) ,apoi putem trece la montajul cuvei.Totul va decurge fara probleme,mai ales daca procesul este tratat cu multa atentie,in special la taiere

*Pretul practicat de firma noastra este de 325-365 ron in functie de masina.In acest pret este inclusa demontarea,montarea si deplasarea la domiciliul clientului.

*Un ansambu cuva-tambur nou pleaca de la 456 si poate ajunge pana la 1240 ron in functie de model si marca.

Aceasta operatiune este preferata si ne place,deoarece putem schimba rulmentii si semeringul de cate ori dorim.

Toata „distractia” dureaza 1-2 zile.

**Garantie 12 luni.

381abcd9c906c90e2b0649cc6551bc15

Reparatii cuve plastic masini de spalat

Reparatii cuve plastic masini de spalat